Věrnostní a bonusový program

1) Věrnostní program pro vlastníky IČO (velkoodběratele) - pouze po dohodě!

Nakupujete u nás pravidelně? Buď přes náš e-shop harasim.info nebo jste v kontaktu s naším obchodním zástupem? Ať tak či onak, máme pro vás skvělou zprávu. Díky věrnostnímu programu, jehož můžete být součástí, se vám spolupráce s námi ještě více vyplatí. Nabídneme vám naše zboží za nižší ceny, než doposud! Myslíte si, že to není jen tak? Ale je! Opravdu za nákup produktů nyní nějakou tu stovku, tisícovku ušetříte.

I pay a lot of attention to my studying. Sometimes I spend hours doing my homework and to write my essay for me I go to this resource. It helps me to save some time for other activities as sport, walking or spending time with family.

Vstupem do VIP zóny získáte ne malá privilegia!

Jak se stát VIP zákazníkem?

VIP zákazníkem se nestanete automaticky! Do VIP zóny vás zařadíme my, pokud vás již známe, nebo na vaše požádání.

Věrnostní program můžete čerpat i vy. Tohle je potřeba udělat:

  1. Zaregistrujte se na našem e-shopu www.harasim.info
  2. Při vstupu na náš e-shop se přihlašte (tlačítko nahoře vpravo), aby se vám zobrazily velkoobchodní ceny (NUTNOST REGISTRACE A NÁKUP S PŘIHLÁŠENÍM)
  3. Kontaktujte nás, abychom vás mohli zařadit do VIP zóny a mohli jste využívat výhod věrnostního programu.
  4. Objednávejte u nás skrze e-shop www.harasim.info.

Slevy, které vám poskytneme lze uplatnit pouze přes náš e-shop a nárok na slevy mají zákazníci, kterým se chceme odměnit za jejich věrnost.

Máte zájem? Chcete nakupovat levněji? Chcete ušetřit? Požádejte nás o vstup do VIP zóny - musíte nás kontaktovat!!!


Jaké výhody získáte, když budete VIP zákazníkem?

Připravili jsme pro vás slevy za nákup hned ve dvou fázích. Procenta, která si budete moci odečíst, se odvíjí od hodnoty vaší objednávky.

Tabulka 1) - ZÁKLADNÍ SLEVA

Jestliže jste již na našich stránkách byli a nejlépe i objednávali, jistě víte, že pro zobrazení velkoobchodních cen musíte být v našem e-shopu zaregistrovaní. Pokud jste tak neučinili, zaregistrujte se. Jestliže již účet máte, přihlaste se. Po přihlášení uvidíte velkoobchodní ceny a můžete klasicky nakoupit.

Výsledná sleva z hodnoty objednávky vychází z následující tabulky:

Slevu v procentech a odpočet konkrétní částky z hodnoty objednávky uvidíte v posledním kroku objednávacího procesu (v rekapitulaci objednávky).

Po objednávce máte vždy 60 dní na to, abyste mohli čerpat ještě vyšší slevy!!!

Tabulka 2) - BONUS K DALŠÍ USKUTEČNĚNÉ OBJEDNÁVCE

A to není vše! Nejen, že si uplatníte slevu, získáte hned bonusovou slevu na další nákup, pokud jej uskutečníte do 60 dní. Procenta se v tomto případě řídí tabulkou č.2.

Do další objednávky se vám přenáší 2, 3 nebo 4 % v závislosti na tom, zda vaše předchozí objednávka dosáhla hodnoty 5 000 Kč - 9999,99 Kč, 10 000 Kč - 14 999.99 Kč nebo nad 15 000 Kč. Zde je podmínkou, že vaše další objednávka musí mít minimální hodnotu 2 500 Kč. V takovém případě získáte slevy HNED DVĚ. Dle hodnoty objednávky se odvíjí sleva podle tabulky 1 a k tomu se vám přičte sleva za vámi již uskutečněnou objednávku.

Jak je to se slevami v praxi?

Po vstupu do VIP zóny mohou začít slevové žně i pro vás! Nejlépe si fungování věrnostního programu ukážeme na modelovém příkladu.

a) Dne 1.1 si zákazník objedná zboží v hodnotě 7.500 Kč. V rekapitulaci objednávky se mu zobrazí informace o tom, že se z hodnoty objednávky odečítá 7.00 % (viz. Tabulka 1 - interval 5 000 Kč - 10 000 Kč)).
b) Zároveň to znamená, že se mu do další objednávky přenáší sleva 2.00% (viz. Tabulka 2 - interval 5 000 Kč - 9999,99 Kč). Tato sleva má platnost 60 dní. 
c) V období do 60 dní si zákazník znovu objedná. Tentokráte za 11.000 Kč. Jelikož má stále nárok na slevu (objednává do 60 dní) získá slevy dvě. Z 11.000 Kč se odečte celkem 10.00% (8.00% dle Tabulky 1 + 2% dle Tabulky 2 z hodnoty předchozí objednávky 7.500 Kč).
d) Opět má zákazník nárok na další slevu na další nákup do 60 dní. Jelikož činila předchozí objednávka 11.000 Kč, na další nákup získá bonus 3.00 %.
e) Tentokráte to však zákazník nestihne a do 60 dní si zboží neobjedná. V takovém případě přichází o slevu 3.00%, ale jakmile nějakou objednávku učiní po lhůtě 60 dní, má nárok na slevu dle Tabulky 1 a opět může čerpat i bonusové slevy na příští nákupy.

Nebojte se, budete vždy informování SMS i e-mailem, kolik % se vám do další objednávky přenáší a kdy vám končí období 60 dní. Budeme si to pamatovat za vás a vždy vás s předstihem informujeme.

Pokud by vám nebylo cokoliv jasné a nerozuměli jste, jak vlastně slevy čerpat, nebojte se nás kontaktovat.


Můžete být VIP zákazníkem napořád?

Ano, můžete. Ale něco za něco! VIP zónu chceme zpřístupnit zákazníkům, kteří s námi chtějí opravdu spolupracovat pravidelně. Ceníme si vaší věrnosti, a proto vás chceme odměnit. Jestliže vás do VIP zóny zařadíme, ale budete nečinní 90 dní, bohužel o tuto exkluzivní spolupráci a možnost čerpat slevy přicházíte.

I v případě, že vám hrozí vyřazení z VIP zóny, máte možnost vše zachránit objednávkou. Včas vás informujeme SMS a e-mailem, abyste o výhodné bonusy nepřišly.

2) Bonusový program pro zákazníky bez IČO (maloodběratele)

Ačkoliv jsme velkoobchod, myslíme na vás všechny. Víme, že ne všichni si mohou u nás objednávat na IČO. Těm z vás, co jím nedisponují, poskytneme při první objednávce slevový kupón v hodnotě 100 Kč na další nákup nad 1.000 Kč. Dále pro vás budeme pravidelně připravovat výhodné akce, slevy a soutěže o zajímavé ceny. O všech těchto aktivitách a výhodných nabídkách se dozvíte především z našich sociálních sítí.

Sledujte Facebook nebo Instagram a nenechejte si ujít možnost u nás nakoupit se slevou nebo si zasoutěžit o moderní dekorace.

 


Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno