Kalendáře

Nástěnný kovový kalendář Sommelier

Nástěnný kovový kalendář Sommelier
− 40%
119,79 Kč s DPH199,65 Kč s DPH
  ks  

Nástěnný kovový kalendář Maitred

Nástěnný kovový kalendář Maitred
199,65 Kč s DPH

Kalendáře jsou nezbytnou součástí každé domácnosti, firmy apod. Ačkoliv dnes snad každý nosí kalendář u sebe prostřednictvím mobilního telefonu, není nad klasiku, kterou může mít člověk na očích. V případě kalendářů z našeho e-shopu Harasim.info se jedná o praktické, zároveň stylové prvky do moderního interiéru. Vnesou k vám domů kousek romantiky a nevšedního stylu.

Do našeho sortimentu jsme zařadili velmi originální kalendáře na rok 2018, které jsou určené k zavěšení na stěnu či k postavení na jakoukoliv poličku, pracovní stůl apod.

Nástěnné kalendáře jsou vhotoveny z plechu, což dodává dekoraci naprosto jedinečný vzhled a design. Motiv levandule, provence a Francie, který se na kalendářích objevuje, je velice oblíbený a zapadne především do retro a venkovsky laděných interiérů. Samozřejmě si přijdou na své především příznivci francouzské Provence. Tyto kalendáře 2018 jsou úžasné provence dekorace, které si zamilujete. Měsíc a den se posunuje pomocí magnetky, takže zde vidíme i prvky starých časů.

Dále máme i jiné netradiční provedení kalendářů, jež oživí každičký interiér a rozhodně budou krásnou dekorací, která pro vás bude mít užitečnou funkci.

Stejně jako hodiny, i kalendář do domácnosti nebo kanceláře patří. Takže se na rok 2018 zásobte zajímavým kouskem z našeho eshopu a dejte šanci provedení s originálním designem.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno