Truhlíky na balkony, terasy i zahrady: Jaké vybrat, aby se v nich kytkám dařilo?

Nebude tomu tak dlouho a opět se na balkonech, oknech, terasách a zahradách objeví barevné kaskády pelargonií, petúnií, surfinií, verben, milion bellsek, lobelek, begónií a dalších letniček. Jelikož je však ještě čas, než bude možné tyto květiny vysadit, lze je v tento čas nahradit jarními květinami, jako jsou primule, sedmikrásky macešky a jiné. Tyto jarní rostliny to u vás venku po dlouhé zimě rozveselí a rozzáří do té doby, než je vyměníte za "balkónovky". A do čeho je zasadit? No přeci do truhlíků a květináčů, jež jsou nejen praktickými nádobami, ale také těmi dekorativními. Připravili jsme pro vás přehled tipů na truhlíky a květináče na zábrádlí, jež mohou zkrásnit vaše venkovní prostory a poskytnou pro vaše květinky to nejlepší místo k růstu.

Vedou plastové truhlíky

V současné době se řadí mezi nejoblíbenější nádoby plastové varianty. Jsou trvanlivé, odolné, lehké, manipulace s nimi je snadnější a jednoduše se udržují. Nespornou výhodou je cenová dostupnost a široká nabídka na trhu. Navíc substrát tak rychle nevysychá, protože neodpařují vodu. Běžné plastové truhlíky se rovněž dobře skladují. Vyprázdněné v zimě nezabírají zbytečně místo. Co se barevnosti týče, vybírat lze z nepřeberného množství barev. K dispozici jsou také věrné napodobeniny kamenin, betonu apod. Velmi oblíbené jsou truhlíky tmavě hnědé, antracitové a bílé, které krásně kontrastují se zelení a petrými tóny květů.

U nás si vyberete

V našem e-shopu seženete různé druhy truhlíků, včetně těch samozavlažovacích. Máme různé velikosti, moderní designy a samozřejmě několik krásných barev, jež dokonale doplní váš balkón, okenní parapet, terasu či zahrádku. Stejně tak velké venkovní květináče, které můžete rovněž osázet různými jarními květinkami a dalšími rostlinami.

Truhlíky Bratek

Plastový truhlík Bratek je zatraktivněn květinovým motivem, který je zvolen v matném designu, aby motiv krásně vynikl. Samotný truhlík je v lesklém provedení. Součástí je praktická podmiska v matném povrchu, do které můžete průběžně doplňovat vodu. Máme jej k dispozici ve 3 velikostech:

► 400 mm: jen 53,72 Kč
► 500 mm: jen 68,96 Kč
► 600 mm: jen 94,98 Kč

JEDINEČNÁ AKČNÍ CENA ROKU 2017!!!

Truhlík Bratek je k dostání ve 3 moderních barvách, a to cihlové, mocca a tmavě zelené.

Truhlíky Natura

Plastový truhlík Natura je řešen v podobném duchu jako model Bratek. Rovněž disponuje podmiskou, která je i v tomto případě součástí ceny. Design je matný, velmi decentní, elegantní, čímž se hodí do kterékoliv domácnosti a zahrádku. Truhlík Natura má 4 velikosti, stačí si vybrat vhodný rozměr:

► 400 mm: jen 69,33 Kč
► 500 mm: jen 81,91 Kč
► 600 mm: jen 125,10 Kč
► 800 mm: jen 154,50 Kč

JEDINEČNÁ AKČNÍ CENA ROKU 2017!!!

Vybírat můžete ze 3 barev, a to moderní bílé, cihlové a antracit.

Možnost zavěsit na zábradlí

Pokud byste si rádi truhlíky Bratek a Natura zavěsili na zábradlí, není to problém. K těmto typům nabízíme praktické plastové držáky, pomocí kterých truhlíky na zábradlí balkónů, ploty apod. snadno zavěsíte.

Plastové držáky na truhlíky Bratek a Natura jsou ve 3 barevných provedeních - antracit, bílá a cihlová az super cenu 77,44 Kč.

Truhlíky Begonie

Dalším alternativou je velice moderní plastový truhlík Begonie, který nabízíme ve 3 atraktivních designech. Záleží na vás, zda dáte přednost lesklému, vroubkovanému nebo ratanovému povrchu. Součástí každého truhlíku je vyjímatelná plastová vložka s oušky pro snadnou manipulaci. Do plastové vložky se sadí květiny. Přebytečná voda je zachytávaná do vnějšího truhlíku, která by se měla při nadbytku vylévat.

Truhlík Begonie můžete pořídit hned v 7 moderních odstínech. Nabízíme tyto barvy: černá, bílá sníh, bílá krém, cappuccino, mocca, frape a grafit (v případě vroubkovaného designu). Rozměry truhlíku činí: výška 19,5 cm, šířka 19 cm a délka 56 cm.

Možnost zavěsit na zábradlí

Pokud byste si rádi truhlíky Begonie zavěsili na zábradlí, nabízíme také praktické kovové držáky na truhlíky, pomocí kterých truhlíky na zábradlí balkónů, ploty apod. snadno zavěsíte. Držáky jsou pouze v černém provedení a vyjdou na 244,90 Kč za 2 kusy.

Truhlíky Werbena

Velice moderní variantu nabízí jedinečné vyvýšené plastové truhlíky Werbena, které vás uchvátí svou krásou. Uvnitř se nachází plastový obal s vyjímatelnou vložkou a knotem. Plní funkci samozavlažovacího truhlíku, takže pojmou poměrně dost vody a není třeba rostliny tolik zalévat. Taktéž tento model truhlíků máme ve 3 atraktivních designech. Krásně vypadá lesklý, vroubkovaný i ratanový povrch.

Truhlík Begonie můžete pořídit hned v 7 moderních odstínech. Nabízíme tyto barvy: černá, bílá sníh, bílá krém, cappuccino, mocca, frape a grafit (v případě vroubkovaného designu). Rozměry truhlíku činí: výška 19,5 cm, šířka 56 cm a délka 36,5 cm.

Květináče na zábradlí Lobelia

Pokud si nemůžete dovolit přece jen rozměrové větší truhlíky, máte možnost pořídit jinou altrentivu na zábradlí, a tím je plastový květináč Lobelia. Je určen na balkony a také ploty. Ve spodní části má po celé délce vlisovaný zářez s protiskluzovou gumou, který se na zábradlí položí a plastovými úchyty se pod zábradlím zajistí. Tento květináč je vhodný pro šířku zábradlí maximálně 6 cm.

I tento model máme ve více barvách, konkrétně v bílé krém, antracit, mocca a cihlové. Rozměry tohoto květináče činí: výška 24 cm, šířka 29 cm a délka 29 cm.

Velkoobchodní ceny jsou pro majitele živnostenského oprávění ještě nižší. Zobrazí se po přihlášení do e-shopu. Jestliže ještě nejste registrovaní, zaregistrujte se na IČO a získejte přístup k velkoobchodních cenám.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno