Toužíte po bílých Vánocích? S těmito dekoracemi budou i bez sněhu

Ti z nás, co milují vánoční svátky, jistě každoročně touží po tom, aby byly bílé. Rok co rok ale marně sněhovou nadílku očekáváme a bohužel často dorazí až po Vánocích, kdy je nám spíše na obtíž. Letos se nechejme překvapit. Některé předpovědi se přiklánějí k verzi, že sníh bude, další zase předpovídají Vánoce na blátě. Ať tak či onak, udělat si ledové a zasněžené Vánoce dnes není absolutně problém. Stačí si pořídit ty správné vánoční dekorace, které ke kouzlu bílých Vánoc dopomůžou. Jak jste se mohli přečíst v článku: Barvy a trendy Vánoc - jaké budou ty letošní?, bílé dekorace jsou letošní rok jedním z nejvýraznějších trendů.

Bílé dekorace dostávají více prostoru

Bílá barva k Vánocům neodmyslitelně patří. Jedná se o tradiční odstín, který se na adventních a vánočních aranžmá objevuje již po několik let. Nicméně letošní svátky dostává tento jemný tón ještě více prostoru. Bílá barva je čistá, elegantní, ale i ledově krásná. Připomíná zasněženou krajinu, něžnost poletujících vloček, třpyt ledových rampouchů a jednoduše navodí tu správnou zimní atmosféru.

Vánoční a adventní dekorace v bílém odstínu jsou dobrou volbou. Hodí se do jakéhokoliv interiéru a perfektně se kombinují s prvky v jiných barvách. Dokonalou harmonii vytvoří se třpytivými stříbrnými dekoracemi, kdy se efekt ledově zasněžených Vánoc o to umocní. Aranžmá s nádechem chladné elegance vpusťte i k vám domů. My jsme pro vás vybrali několik kousků, jež mohou pomoci vytvořit zasněžené a bílé Vánoce i u vás doma.

Dřevění andílci a hvězdičky různých velikostí se dají přilepit na nejrůznější adventní a vánoční dekorace.

Stylovými dekoracemi v bílém odstínu s jemnými stříbrnými aplikacemi ozdobíte dárky, přáníčka, vánoční stromeček i jiná vánoční aranžmá. Pomocí klipu dekoraci jednoduše přichytíte.

Bílá porcelánová peříčka budou vypadat naprosto kouzelně na vánočním stromečku. Využít je můžete libovolně i na jiné dekorativní účely.

Luxusní průhledné vločky, ve variantě také s jemnými třpytkami, zavěste na stromeček nebo do okna. Jedná se o krásnou, moderní a stylovou dekoraci.

Vánoční andílci přinesou do každého domova klid, pohodu a ochranu.

Andělská křídla jsou v poslední době velkým hitem. Jistě si je také zamilujete.

Drobné bílé vánoční baňky s perleťovým efektem jsou luxusní dekorací na nejrůznější vánoční aranžmá i stromeček.

Svícny, svíčky a teplo, které vyzařují k Vánocům neodmyslitelně patří. Vyberte si svícen z našich originálních kousků v bílé nebo průhledné variantě.

Adventní věnce z větviček lze využít na výrobu adventního věnce nebo pověsit na vstupní dveře.

Jemné a sněhově krásné umělé květy s ledovým třpytem budou výrazným prvkem řady vánočních dekorací.

Vánoční osvětlení, které rozzáří vaše domovy může být rovněž laděno do bílé barvy.

Bílé dekorace jsou opravdu kouzelné a u nás jich najdete nespočet. Kompletní nabídku máte v kategorii Vánoční dekorace, takže se zde neváhejte podívat a objednejte si něco krásného pro tu pravou atmosféru zasněžených Vánoc.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno