Tipy na valentýnské dekorace pro romantickou atmosféru

Den svatého Valentýna se blíží, a ačkoliv se nejedná o tradiční český svátek, v našich končinách si jej všichni zamilovaní velmi oblíbili. Pakliže se řadíte mezi ně, máme pro vás několik tipů pro zpestření tohoto svátku všech zamilovaných. Vyzdobte si v tento den do romantického stylu také interiér a užívejte si zamilovanou náladu u vás doma.

Romantický interiér s citem

Bydlení laďte do červené a růžové barvy. Tyto odstíny však volte spíše decentně, ať interiér nepůsobí příliš přeplácaně a kýčovitě. Červenou a růžovou kombinujte s neutrálními tóny, jako je bílá nebo šedá. I s dekoracemi to není nutné přehánět. Pověste si například srdce na vstupní dveře, zavěste srdíčka od oken, zapalte vonnou svíčku, udělejte si kávu do stylového hrnečku se srdíčkem, na stůl postavte vázu s růžemi. Pro navození zamilované atmosféry staší málo. Dané dekorace koneckonců nemusíte využít jen při příležitosti oslav 14.února, ale všechny je můžete mít v interiéru celoročně. Z romantického interiéru totiž sálá láska, teplo a pohoda.

V našem e-shopu www.harasim.info najdete krásné, romantické a milé dekorace pro zpříjemnění tohoto nevšedního dne. Inspiraci naleznete nejen v rámci výzdoby, ale mnohé dekorace lze věnovat také jako krásný valentýnský dárek.

Valentýnské dekorace a dárky jsou u nás v hojné míře zastoupeny především srdíčky, jež jsou s  Valentýnem úzce spjaty. Dekorace srdce jsou k dostání v mnoha variantách, ať už na zavěšení, postavení, jako zápich, případně se na dekoracích motiv srdce objevuje.

Romantické svícny a lucerny na čajovou svíčku vykouzlí u vás doma příjemnou atmosféru a to nejen na Valentýna. A jelikož svíčky k té správné intimní náladě neodmyslitelně patří, zásobte se jimi ve větší míře. Dobrou volbou jsou vonné svíčky, jejichž plamínek byt proteplí a provoní. Lucerny zase dodají interiéru určitou exklusivitu.

Udělejte své milované osobě čaj či kávu do designového porcelánového hrníčku s namalovaným srdcem. Hrníčky se srdíčky jsou rovněž vhodným dárkem pro vaši lásku a při popíjení horkého nápoje si vždy vzpomene na vás.

 

Co krásného na svátek zamilovaných si pořídíte vy? Vybírejte na našem e-shopu www.harasim.info.

Krásně prožitého svatého Valentýna vám přeje Harasim velkoobchod. Užijte si jej naplno díky našim dekoracím.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno