Romantické stolování s novou kolekcí Angelika

Zejména ženy ocení rady a tipy, jak nejlépe vybavit domácnost, aby byla doslova dokonalá a nic v ní nechybělo. V žádné se neobejdete bez talířů, hrníčků, jež jsou základem. Mnohem větší požitek pak přináší další porcelán, jenž jídelní servis doplní. I pro vás je potěšením vkusný a upravený stůl? Snažíte se vždy sladit ubrus, prostírání i jídelní servis? Nová kolekce Angelika je jako stvořená pro všechny, jež si potrpí na hezké stolování.

Porcelán z kolekce Angelika je naší novinkou a již nyní jej můžete na našem e-shopu nalézt. Máme pro vás sady ve dvou barevných provedeních - bílé a jemné světlé růžové. Servis se nese v romantickém, něžném stylu, neboť se na něm nachází motiv srdce. Je ideální pro romantické duše, krásně zapadne do venkovsky laděných interiérů, bude se krásně vyjímat i kuchyni ve vintage, provence i skandinávském stylu. Ačkoliv se může zdát, že design je víceméně vyhraněný, je jisté, že z tohoto porcelánu bude stolování kávy nebo čaje luxusním zážitkem pro kohokoliv z vás.

Porcelán Angelika nelze koupit jako celý kávový (čajový) servis. Jednotlivé kusy nabízíme zvlášť, takže si můžete sami sestavit svou sady dle potřeb. A co u nás pořídíte?

  • hrnky v různých designech - s velkým uchem, podtalířkem, na nožce
  • mísu
  • misku
  • konvičku
  • dózu
  • cukřenku a mlíčenku

Tento porcelán zároveň poslouží i jako nádherná dekorace do každé kuchyně či jídelního koutu. Vychutnávat si z něj můžete kávu či čaj, ať už doma, tak ve venkovním posezení. Připravili jsme pro vás malou ochutnávku, jak můžete hrníčky, misky, konvičky a další díly kolekce Angelika využít třeba u vás doma.

Jak se líbí tento stylový porcelán vám? Okouzlil vás? Tak šup sem na stránky: //www.harasim.info/1745/porcelan/ a objednejte si jej.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno