Plech, kov a metalické barvy jsou IN

Není pochyb o tom, že dekorace a bytové doplňky zkrátka dělají domov. Ať už se jedná o malé nebo větší předměty, nemusíte se vždy poohlížet po dekoracích, jež již na první pohled působí teple a útulně. Pokud vsadíte na kousky vyrobené z kovu, plechu s různou povrchovou úpravou či na doplňky v metalických barvách, interiér rázem dostane novou luxusní tvář. Tyto prvky mohou působit spíše chladným dojmem, ale zaručeně pozvednou váš domov na vyšší level.

Plechoví andělé budou nádhernou ozdobou i u vás doma

Kov a plech do každého interiéru

Kovové a plechové dekorace se díky nejrůznějším možnostem povrchových úprav hodí v podstatě do jakéhokoliv interiéru. Například vintage a Provence dekorace z kovu jsou obvykle upraveny patinováním. Do venkovsky laděných interiérů nejlépe zapadnou doplňky z kovu nebo plechu bez úpravy. Moderní a minimalistické bydlení oživí tyto dekorace s metalickými odlesky.

Plech a kov je materiál, který se dobře kombinuje se dřevem. Velmi vkusně vypadá dekorace, která disponuje oba těmito materiály. Větší pocit útulnosti dodá těmto doplňkům nějaký živý prvek. Naprosto ideální jsou kupříkladu plechové květináče, do kterých vložíte některou ze svých oblíbených pokojovek. Nádhernou dekorací z kovu je třeba dekorativní anděl, který bude střežit domácnost třeba z dřevěné poličky. Sada kovových luceren bude rozhodně rovněž zajímavou kompozicí ať už třeba v předsíni, obývacím pokoji nebo na terase.

Metalické odstíny jsou luxusní

Velmi efektní jsou metalické barvy, ať už zlatá, stříbrná či měděná. Avšak pozor. Není dobré to s nimi přehnat, neboť pak by mohl interiér působit nevkusně až přeplácaně. Pořiďte si jen pár drobných doplňků, třeba vázu, misku, svícen. Lesklý materiál se může objevit rovněž na polštářích či závěsech v podobě textliních prvků. V menším množství mohou metalické barvy bydlení nádherně oživit a taková domácnost rozhodně nebude vypadat stroze a už vůbec ne nudně. Metalické odstíny jsou naprosto ideální především pro vánoční dekorace, ke kterých stříbrná, zlatá nebo měděná prostě patří.

Metalické odstíny nejlépe vyniknou s kontrastními chladnými či teplými tóny na neutrálním základu. Měděnou lze zkombinovat s pudrově růžovou či mátovou. Ke zlaté se hodí černá nebo bílá. Krásu střírného metalického odtínu podtrhne zejména červená a fialová.

Pokud tíhněte ke kovovým doplňkům a metalickým barvám, přidáváme hned několik nádherných kousků, jež u nás můžete pořídit.

Kovová sada 3 luceren ve stříbrné matelické barvě


Svícen s 2 skleněnými kalíšky a kovovým táckem s motivem krajkyv bílém odstínu

Dekorativní kovová klec 28 cm


Vánoční závěsná kovová dekorace srdce, hvězda, stromeček v měděné barvě

Zlatý kovový svícen s motivem krajky


Moderní keramická mísa ve tvaru srdce v metalickém odslesku

Moderní a luxusní váza ve stejném stylu ve stříbrné barvě

Kovový svícen ve tvaru anděla s prostorem na čajovou svíčku

 

Metalický svícen s přírodním motouzem

Plechový květináč puntík oválný 8,5 cm

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno