Inspirace na voňavé a designové svíčky pro letní večery

Mezi nejoblíbenější doplňky nelze nezařadit svíčky. Důvodů je hned několik, přičemž převažují zejména dva. Prvním z nich je nízká cena a dostupnost. Druhou výhodou je pak fakt, že uklidňují, zateplí a zútulní byt. A jelikož se svíčky hodí do jakéhokoliv období, a nejen jako vánoční svíčky pro dlouhé večery v zimě, připravili jsme pro vás kolekci letních svíček, které udělají velkou službu nejen v interiéru, ale i u vás na terase, balkóně a obecně u venkovního posezení.

Svíčky s nádechem romantiky

Svíčky a romantika k sobě neodmyslitelně patří. A pokud jste vyloženě romantický typ, pak jsou přesně pro vás určeny nové svíčky s motivem jemných růžiček. Tyto svíčky velice pěkně vypadají na svátečních a svatebních stolech, takže je můžete pořídit třeba na svatbu či oslavu narozenin. Krásně vyniknou i u vás doma, kde budou stylovým ozdobným prvkem.

Levandule k létu patří

Ve spojitosti s létem si v posledních létech mnozí z nás vybaví nádherné rostliny levandule, které patří zejména k francouzskému letnímu venkovu. Provence dekorace pomohou vytvořit z vašeho domova vzdušný, čistý a navíc trendy prostor. V naší nabídce najdete nespočet dekorací v tomto stylu, ozvláštněné především motivem levandule. A ten nechybí ani na krásných svíčkách. Svíčky levandule máme v provedení bílém nebo fialkovém. K dispozici jsou různé velikosti, tvary, jako je kostka, válec nebo třeba ve tvaru lampiónu.

Vnímejte svíčky i jinými smysly

Příjemnou atmosféru netvoří jen vizuální podoba, ale zapojením jiných smyslů získá interiér a exteriér zcela jinou hodnotu. Důležitou roli hrají i čichové vjemy, proto nechejte byt provonět. Vonné svíčky jsou k tomu ideální. Samozřejmě nemůžete čekat intenzivní provonění vašeho domova, svíčky obvykle tak silné nejsou, ale lehká vůně bude více než příjemná.

Z 27 vůní, které u nás na e-shopu si bezesporu vyberete. Pro každou vůni je charakteristická určitá barva, takže můžete vybírat i podle odstínu, který se do vašeho domova hodí. Mezi netradiční vůně se řadí např. avokádo, bubble gum, floral, fresch cotton, home sweet, jasmine, mandarinka s chilli, opium, smoking, mariujana, soft blanket, ale najdete u nás i oblíbené vůně, třeba citrón, grapefruit, lavandule a další.

Jsou svíčky i vaše oblíbené dekorace? Jakou vůní byste si přáli provonět váš domov? Mrkněte na celou kategorii: //www.harasim.info/1733/svicky/ a vybírejte.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno