Dekorativní plastové květináče - které pořídit na zahradu i do bytu?

Na estetiku venkovního prostoru klademe stále větší důraz. Pokud máme u domu zahrádku, na ní terasu či jiné posezení, případně alespoň balkón v panelákovém bytě, snažíme se i veškeré toto zázemí vytvořit krásné a útulné. Užitkové zahrady jsou již spíše na ústupu a dáváme přednost těm okrasným. S tím samozřejmě souvisí i výsadba nejrůznějších rostlin, stromů a keřů. Nemusíme se však spokojit pouze s osázením zahrady jako takové. Existuje nespočet nádherných květináčů a nádob, ve kterých se budou úžasně vyjímat oblíbené jarní květiny, letničky a jiné rostliny.

V našem e-shopu naleznete širokou nabídku plastových květináčů, truhlíků, nádob a váz pro výsadbu pokojových i zahradních květin. Velice žádanou alternativou těžkých keramických květináčů jsou plastové květináče, jež jsou luxusní a po designové stránce velmi atraktivní. Přitom se jedná o cenově dostupná řešení, která si může dovolit kdokoliv z vás. Často ani na první pohled nerozeznáte, že se jedná o plast.

Proč se rozhodnout pro plastové květináče?

Plastový materiál má řadu výhod. Především je lehký, tepelně odolný, pružný, tvrdý a nenáročný na údržbu. Vyznačuje se širokou variabilitou, díky čemuž vám můžeme nabídnout velký výběr tvarů, barev i designů. Vzhled těchto obalů zůstává i po několika letech nezměněn. Samozřejmostí je, že jsou mrazuvzdorné. Mají jednak dekorativní charakter, zároveň se používají místo podmisky. Vejde se do nich více vody, některé modely mají také samozavlažovací funkci.

Co u nás můžete pořídit?

Venkovní květináče a truhlíky jsou v naší nabídce rozděleny do několika kategorií podle designu. Všechny obaly jsou nejen praktické, ale jde i o krásné, moderní a estetické kousky. Vybírejte plastové květináče a truhlíky různých velikostí, tvarů a barev:

  • Ratanové květináče jsou velice žádané a oblíbené. Jedná se o vysoké a nízké květináče do interiéru a venkovní květináče v designu umělého ratanu. V nabídce máme obaly z kolekce Finezia, Juka, Begonie, Werbena.

bílé ratanové květináče

hnědé ratanové květináče

bílé ratanové květináče nízké

  • Lesklé květináče vypadají velmi atraktivně. Vysoký lesk dodává obalům punc luxusu. V nabídce máme Finezie, Juky, Werbeny, Begonie, Lilie a obaly Wenus Všechny v různých barvách a velikostech.

antracitové a zelené lesklé květináče

béžový lesklý kulatý květináč do interiérulesklý kulatý květináč zelený

  • Vroubkované květináče nabízí originální motiv vroubků imitující moderní provedení ve stylu dlátem vyřezávaných květináčů. V nabídce máme obaly Finezja, Juka, Werbena, Begonie.

vroubkovaný květináč hnědý

Pořídit u nás můžete i plastové a samozavlažovací truhlíky, které máme v provedení ratanovém, lesklém i vroubkovaném. Ozdobí nádherně každý balkón či okenní parapet. Tyto truhlíky máme ve variantě Begonie a Werbena.

lesklé truhlíky vysoké bílé

lesklý hnědý truhlík

ratanový truhlík bílý

vroubkovaný truhlík béžový

Tyto větší obaly na květináče se hodí především na zahrady, terasy, balkóny, do pergol, altánů, před vstupní prostory, na venkovní schody apod. Jestliže však máte doma dostatek prostoru, velmi dobře se budou vyjímat i v moderních interiérech, např. halách či obývacích pokojích. Určitě si z naší nabídky vyberete.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno