Dejte přednost skleněným vánočním baňkám před těmi plastovými

Podíváme-li se v nejrůznějších marketech na vánoční baňky, nejčastěji narazíme na tyto ozdoby z plastového materiálu. Upřímně, nejedná se zrovna o ty nejkrásnější kousky, navíc jde na mnohých z nich vidět i spoj, což nepůsobí zrovna ideálně. A řekněme si na rovinu, není nad klasické skleněné baňky. Ano, ty plastové se sice nerozbíjí, ale pokud spadnou na zem, může se z nich odloupnout barva a tradičnímu materiálu vánoc - sklu - nemůže v tomto směru plast konkurovat.

Jestliže provozujete prodejnu s dekoracemi a chtěli jste svých zákazníkům nabídnout kvalitní vánoční baňky, rozhodně se zásobte těmi našimi. A pokud si chcete koupit vánoční dekorace na svůj stromeček, zainvestujte do kvality, která se vám odmění naprosto dokonalým vánočním stromečkem.

Na vánoční stromeček i na jiné vánoční dekorace

Vánoční baňky z naší nabídky jsou rozměrově spíše menší. Jsou tedy vhodné na vánoční stromeček menšího vzrůstu a rovněž se dají využít na různorodá vánoční aranžmá, jako jsou věnce, svícny a jiné vánoční závěsné dekorace. Nicméně to neznamená, že byste je nemohli použít i na velký vánoční stromeček, neboť se budou krásně vyjímat i mezi ozdobami většími. K dispozici jsou velikosti 3 cm, 4 cm nebo 5,5 cm. Nebojte se zkombinovat všechny velikosti, dekorace bude vypadat o to zajímavěji.

Vánoční baňky v trendových i tradičních barvách

Bílé

Trendem letošních Vánoc je bílá barva, o které jsme již psali v tomto článku. Proto v naší nabídce nechybí právě baňky v této něžné a sněhově ledové barvě s perleťovým efektem. Ozdoby v tomto moderním odstínu dodají dekoracím a vánočnímu stromečku luxusní vzhled. Pořídit u nás můžete balení kulatých baněk do 15 nebo 25 ks, případně balení baněk ve tvaru srdce po 10 kusech. Bílé baňky se navíc hodí k jakékoliv jiné barvě.

Stříbrné a zlaté

Vánoce bez stříbrné a zlaté si neumí představit mnozí z vás. I tyto luxusní odstíny jsou zastoupeny v pohodě krásných baněk, jež dodají vánočnímu stromečku a vaší vánoční výzdobě třpyt a lesk. Stříbrné baňky působí ledovým dojmem a máme výhodné balení kulatých červených baněk po 15 a 25 ks a baňky ve tvaru srdce po 10 kusech. Zlaté baňky jsou teplé a magické. Kulaté varianty můžete pořídit v baleních po 15, 20 a 25 kusech, ve tvaru srdce po 10 ks a také baňky na drátku, kde máte hned 72 kusů.

Červené

K vánocům neodmyslitelně patří červená barva, takže u nás ozdoby v tomto odstínu samozřejmě chybět nemohou. Červené baňky dodají vánočním dekoracím atraktivitu a celkově s nimi prokouknou. Dobře se kombinují např. s bílou, stříbrnou i zlatou. Pokud si je chcete pořídit, máme výhodné balení kulatých červených baněk po 15 a 25 ks, rovněž baňky ve tvaru srdce po 10 kusech a drobné baňky na drátku k aranžování po 72 kusech.

Šampáňo

Oblíbenou barvou posledních let je odstín šampáňo. Tato velmi decentní barva se podobá zlaté, ale není tolik výrazná a intenzivní. Je svým způsobem velmi jemná a příjemná. Sálá z ní teplo domova, proto je pro vánoční dekorace jako stvořená. Šampáňo baňky máme v balení po 25 kusech nebo 72 kusech na drátku.

Zelené

Velmi svěží a rovněž vánoční barvou je zelená. Tato přírodní varianta je živá, atraktivní i veselá. Pokud se vám líbí ozdoby v zelených tónech, neváhejte a pořiďte si naše zelené baňky. Už máme poslední kousky výhodného balení po 15 kusech nebo varianty na drátku po 72 kusech, tak si pospěšte.

Měděné

Ne tolik typickým, avšak v poslední době také oblíbeným odstínem Vánoc, je barva hnědá, případně měděná. Tento tón zanechává dojem teplosti a útulnosti. Vypadá naprosto úžasně s bílou nebo stříbrnou. Společně vytvoří velice zajímavou kombinaci. Zkuste jít méně tradiční cestou a zvolit ozdoby právě hnědé. Měděné baňky u nás také máme. Už jen poslední balení po 15 kusech a baňky na drátku, kde je celkem 72 kusů.

Která barva je favoritem pro vás?

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno