Úžasné nové skleněné svícny v několika barvách

Dávno jsou pryč časy, kdy svíčky tvořily součást každého domova a jako jediné byly hlavním zdrojem světla. V současné době bychom si pouze s nimi jen stěží vystačili, nicméně jsou stále oblíbeným prvkem různorodých interiérů. Zde se objevují jak samotné, tak spolu s jinými dekoracemi, jako jsou svícny, lucerny apod. Jejich společný smysl je již především dekorativní. Budují atmosféru, dělají domov domovem a podílejí se na tom, že je bydlení mnohem útulnější a příjemnější. Proto jsme pro nadcházející letní sezónu přidali žhavé novinky zaměřené na skleněné svícny, jež dopomohou k navození té pravé letní pohodové nálady.

Barevné skleněné svícny jsou moderním, zároveň velice čistým doplňkem obývacích pokojů, kuchyní, jídelen, ložnic, koupelen, předsíní i venkovních posezení. Plameny svíček spolu s barevnými skly vytvoří hru plnou příjemných letních tónů a stínů.

Kolekce Ypke

Svícny z kolekce Ypke disponují plastickým reliéfem ve tvaru kuliček. Svícen je ozvláštněn jutovým uchem, což evokuje námořnické lano. V letním stylu si díky těmto svícnům můžete vyladit terasu, balkon, vstupní prostory před vchodovými dveřmi apod. Ypke svícen se stane krásným prvkem vaší zahrádky, ale oživí i váš interiér. Pořídit jej můžete ve dvou velikostech - S (výška 12,5 cm a průměr 11 cm) nebo M (výška 16,5 cm a průměr 15 cm).  Ze 4 barevných odstínů si jistě vyberte. Jsou k dostání ve variantě průhledné, růžové, zelené a fuchsie. Do svícnu stačí vložit větší svíčku, ale postačí i čajová a ihned máte zářící dekoraci, která zpříjemní letní večery doma i venku.

Kolekce Rachel

Svícny Rachel jsou menší dekorace, jejichž umístění se nabízí na poličku, stůl, okenní parapet apod. Hodí se dovnitř, ale i ven. Sklo není hladké, ale plastický reliéf perliček mu dodává originální vzhled. Tyto svícny máme ve dvou velikostech - S (výška 9 cm a průměr 8 cm) a L (výška 12,5 cm a průměr 10 cm). Vybírat můžete ze 4 barevných odstínů, od průhledného provedení, přes růžovou, zelenou, až po fuchsiovou. Svícen Rachel vyniká svou čistotou, jemností a něžností. Bude ideálním doplňkem třeba také na svatby a oslavy.

Svícny Retro

Svícny Retro jsou krásně buclaté a svou strukturou se vrací do starých časů. V našem e-shopu naleznete několik velikostí i barevných variant nejčastěji v odstínu šampaňo. Jsou určeny na čajovou svíčku a stanou se originálním doplňkem do každého interiéru. Postavit si jej můžete i na zahradní stůl, neboť sklo nezničí sluneční paprsky, ani déšť.

Svícny a svíčky dokážou navodit i v minimalistickém interiéru a exteriéru pocit bezpečí a tepla domova. Pokud je umístíte k zahradnímu posezení, při setmění se díky nim naladíte na  velice pohodovou vlnu. Koneckonců se stanou rovněž zdrojem světla. Vneste do vašeho uspěchaného života kapku romantiky. A navíc vypadají stylově i bez zapálené svíčky o celý den.

Zavítejte do kategorie našich svícnů a zásobte své prodejny novými kousky nebo si oživte svůj domov novou moderní dekorací.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno