Stáhněte si ZDARMA vstupenky na veletrh FOR DECOR & HOME

Blíží se začátek září, a to pro nás vždy znamená přípravy na veletrh FOR DECOR & HOME, který se tradičně koná v areálu PVA EXPO PRAHA - LETŇANY. Právě nyní vše balíme a chystáme, abychom vám mohli odprezentovat aktuální vánoční kolekce a dekorace pro zimu 2017, jež jsme si pro vás na letošní vánoční a zimní sezónu připravili. Kdo tedy přijde, neprohloupí! Osobně si budete moci prohlédnout a osahat nový sortiment. Již na veletrhu bude možné nové zboží objednávat, a protože je u některých dekorací počet kusů omezen vyprodáním zásob, budete na tom lépe, když za námi osobně dorazíte. Budeme na vás čekat v hale č.3, ve výstavním stánku č. C08.

Návštěvníkům se brány areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech otevřou v termínu od 7. do 9. září 2016, od 10:00 do 18:00.

Jako vystavovatelé máme tu čest vám poskytnout VSTUPENKY ZDARMA. Můžete si je stáhnout klikem na fotografii níže nebo na této adrese: http://fordecor.cz/vystavovatel/voucher?v=f73cd23a021fad93575e139b01512b64. Stačí jen vyplnit formulář a obdržíte elektronické vstupenky opravňující ke vstupu zadarmo.

 

 

Proč veletrh FOR DECOR & HOME navštívit?

Čekají vás dvě výstavní haly plné dekorací a inspirace. Dále designová přehlídka světových trendů ve vánočním dekorování, floristická show i workshop s ukázkou kreativního přístupu k luxusnímu balení dárků. A to si nesmíte nechat ujít! Těšíme se na Vás!

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno