Spousta nových dekorací na teplé jaro a léto

Velikonoce jsou za námi a ačkoliv venku nepanuje zrovna nejteplejší počasí, již všichni se jistě moc těší na novou letní sezónu. Čekáme na to, až budeme moci trávit více času na svých zahradních posezeních, užívat si grilování, připravovat a popíjet chlazené drinky a zdobit své příbytky a zahrádky krásnými dekoracemi, jež s létem souvisí. U nás v Harasim velkoobchod jsme létu již naplno propadli. Denně jsme obklopeni letními dekoracemi, které pro vás pilně připravujeme. Část z nich je již online na našem e-shopu www.harasim.info, a proto k vám posíláme malou rekapitulaci nových dekorací s letními prvky. Co nového u nás můžete pořídit?

Keramické květináče v originálním designu

Květináče patří k jaru i létu. Díky nim máme oživené interiéry i zahrádky. Převážně plastové květináče jsou v naší nabídce velmi pestré, ale koukněte na nové keramické květináče v naprosto originálním retro provedení. Bílá barva je neutrální, jutová ucha zase skvěle zapadnou do přírody. Mámě několik tvarů i velikostí. Určitě si vyberete. Tyto květináče budou všichni obdivovat, jelikož na první pohled ani nejde poznat, že jsou to právě květináče.

Letní dekorace v námořnickém duchu

K létu patří námořnické motivy a i letos nebudete o tento styl ochuzeni. Rádi vám představujeme nové dřevěné letní dekorace, které jsou inspirovány mořem. Vybírat můžete ze 3 velikostí majáků a několik plachetnicí, jež se stanou solitérem letního zátiší. Přenesou vás do teplých krajin a pohltí pohodou.

Luxusní esenciální olejové svíčky

Atmosféra, která sálá z hořící svíce, máme rádi snad všichni. A protože svíček není nikdy dost, připravili jsme pro vás jedinečnou a luxusní řadu esenciálních olejových svíček v plechovém obalu, jež disponují jemnou květinovou vůní. Tyto svíčky máme v 5 vůních a barvách a určitě si je zamilujete. Jsou vhodné také jako originální dárek, neboť jsou opravdu výjimečné. Menší balení vydrží hořet 14 hodin, větší až 21 hodin.

Dřevěná retro kolekce Cold Drinks

Kolekce Cold Drinks je bohatá na dřevěné dekorace zahrnující podnosy, bedýnky, věšáky, popisovací tabule, otvíráky na lahve či skříňky na klíče. Celá kolekce je laděna do retro stylu a má originální pojetí. Tyto dekorace jsou vhodné do venkovsky laděných interiérů, ale také do stylových restaurací, barů, kaváren a hospod.

Originální nosiče na láhve

Na piknik i jen tak na zahrádku se vám může hodit nosič na pivo, kterým si můžete donést nejen skleněné lahve, ale i klasické půl litrové sklínky s čerstvě načepovaným pivem. Naše nové nosiče jsou vyrobeny z kvalitního přírodního dřeva, jsou ozvláštněny retro nápisem OPEN a disponují praktickým otvírákem.

Trendové skleněné džbány

Skleněné džbány s kohoutkem na studené nápoje jsou hitem posledních let. Na letošní sezónu jsme pro vás zajistili sadu 2 nápojových dávkovačů na kovovém stojanu, jež využijete v letních měsících k podávání více druhý limonád, smoothie, koktejlů apod.

Něžné kovové ptačí klece

Ptačí klece neslouží v současné době pouze jako domov pro ptáčky, ale k dostání jsou také dekorativní varianty, jež udělají v interiéru i exteriéru velkou parádu. Samotné klece jsou po estetické stránce ozdobné a není nutné s nimi nic dělat, ale lze je i dále dozdobit. Nově jsme přidali barevné varianty dekorativních klecí v pojetí svícnu, do kterých stačí umístit svíci.

Veškeré nové dekorace najdete v části NOVINKY. Téměř každý den se můžete těšit na další nové zboží, které potěší oko vás i vašich zákazníků. Sledujte naše stránky nebo náš Faceboový profil a zajistěte si však nové zboží do vašich prodejen nebo krásné dekorativní předměty k vám domů.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno