S námi vždy připravení na novou sezónu. Podzimní dekorace již naskladněny!

Právě nám začala druhá polovina prázdnin a léto je v plném proudu. Čas však rychle běží! Ani se nenadějeme a děti zase pofičí do školy. S novým školním rokem přijde nové roční období - podzim. Ano, podzim je za dveřmi a my už jsme na něj připravení. A vy se můžete připravovat s námi! Zajistit si včas zboží na novou sezónu je klíčem k úspěchu. Pakliže začnete nakupovat, až už podzim aktuálně vypukne, všechno super zboží již bude vyprodané. Vy se budete přehrabovat pouze tím, co už zbylo, a budete se muset uspokojit jen s málem. A to přeci nechcete!

Stejně tak ti z vás, co si pravidelně své příbytky zdobíte ve stylu dle ročního období, které momentálně probíhá, zbystřete. I vy si již nyní můžete nakoupit nové podzimní dekorace, díky kterým bude váš byt i domeček opět okouzlující.

V těchto dnech jsme naskladnili nový podzimní sortiment, který zahrnuje umělé květiny, jako jsou chryzantémy, typické pro toto období. Podzimní girlandy z listí, umělé větvičky s šípky v různých barvách, dále dekorativní drobné dýně a hříbky, keramické dýně a další postavičky.

Umělé chryzantémy

Umělé chryzantémy se hodí do podzimních vazeb a aranžmá. Je to stylová květina do vázy, která navodí doma tu správnou atmosféru a nikdy neuvadne. Kyticí z chryzantém lze nejlépe uctít památku zesnulých a je tou nejlepší květinou na pietní místa. Nyní máme nové barvičky i velikosti, až 90-ti cm chryzantémy. Květy jsou bohaté, plné, velmi přirozené.

 

Umělé větvičky s šípky

K podzimu neodmyslitelně patří šípky a různé plody. Proto u nás nechybí úžasné umělé větvičky s šípky v několika provedeních, barvách i velikostech. Tyto větvičky budou ideálním doplňkem třeba právě k chryzantémám a jiným podzimním květům. Uplatnění najdou především při aranžování.

Dekorativní dýně a houby

Velmi roztomilé jsou drobné dekorativní dýně a houby, které vám nemůžou chybět, pokud si chcete udělat podzimní výzdobu. Malinké barevné dýně a houby lze přilepit třeba do živých květinových vazeb, čímž získají kytice podzimní nádech a originalitu. K aranžování je využijete nevyjímaje. K dostání jsou také varianty na drátku. Pořídit můžete výhodné balení po 5 nebo 12 kusech.

Keramické podzimní dekorace

Již v loňské sezóně zaznamenaly veliký úspěch keramické podzimní dekorace v podobě postaviček nebo dýní, proto jsme je do podzimního sortimentu zařadili i letos. Opět se můžete těšit např. na krásné dýně, ježka s muchomůrkou, skřítka s hříbkem či houby.

Podzim volá a žádá si nové dekorace. Obstarejte si je už teď, nakupujte postupně. Již nyní prozradíme, že celé léto pilně pracujeme na tom, abychom vám co nejdříve představili vánoční dekorace, takže se určitě máte na co těšit. Ale nepředbíhejme! Vše má svůj čas...

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno