Novinky: sušené plody, koření a další adventní dekorace

Po dušičkách již postupně směrujeme myšlenky na nadcházející advent a vánoční čas. Ještě před tím, než vypukne ten pravý vánoční shon, můžeme se v klidu připravit na první adventní neděli, která letos vychází na 27.11. To, co rozhodně nesmí chybět v žádné domácnosti, jež toto obdoví prožívá, je adventní věnec. Stále tedy naskladňujeme adventní dekorace, ze kterých vytvoříte krásná aranžmá. Zajistěte si s předstihem dostatek zásob pro výrobu adventních věnců. Ostatně po různorodých advetních ozdobách a doplňcích se jistě budou poptávat i vaši zákazníci. V přehledu vybíráme nové zboží - tradiční vánoční dekorace, které v posledních létech zažívá opět velký boom.

Sušené plody a koření

Již od pradávna si zdobili naši předkové vánoční období dary z přírody. Využívali ořechy, šišky, slámu, větvičky, koření, sušili si ovoce. A právě tyto ozdoby se řadí k tradičním dekorativním prvkům, jež svou krásou i vůní ozvláštní každé adventní a vánoční aranžmá. Nově jsme pro vás přidali sušená jablka, pomeranče, limentky, skořici či badyán.

Umělé vánoční hvězdy a větvičky

Mezi další tradiční ozdoby a přízdoby se řadí vánoční hvězdy a různé větvičky. U nás pořídíte umělé vánoční hvězdy, ať už v provedení hrnkovém nebo jednotlivě, jako řezané. K dispozici jsou v barevných variantách červených nebo bílých. Dále lze využít k adventním dekoracím větvičky zdobené šiškami a drobnými bílými plody. I tyto přízdoby nově najdete v našem sortimentu.

Kompletní nabídku adventních dekorací naleznete v této kategorii: //www.harasim.info/1853/vanocni-dekorace/. Postupně přidáváme nové zboží, takže se v nejbližších dnech můžete těšit na další kouzelné vánoční ozdoby, doplňky a dekorace.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno