Novinka: LED lucerny pro dokonalou harmonii

Jedinečné, moderní a nadčasové LED lucerny můžete nově nalézt v našem e-shopu. Klasické lucerny se v našich domácnostech dokonale zabydlely, a proto přinášíme novinku tohoto roku v podobě LED luceren. K dispozici máme několik designů, velikostí a čtyři barevné tóny - bílá, bílá s patinou, šedá a šedá s černou patinou.

LED lucerna bíláLED lucerna bílá s patinou

LED lucerna šedáLED lucerna šedá s patinou

Ceny již od: 226,27 Kč s DPH (při koupi jednoho kusu - čím více kusů, tím nižší cena)

Uvnitř každé lucerny se skrývá jedna nebo tři imitace reálné svíčky z vosku, jež vypadají velmi věrohodně. Efekt plápolajícího plamínku oranžovo - žluté barvy vytvoří krásnou harmonickou atmosféru u vás doma, na terase nebo kdekoliv jinde na zahrádce.

Jak je LED lucerna napájena?

Jedna LED svíčka je na 3x AAA baterie, které sice nejsou součástí lucerny, ale to jistě nic nemění na faktu, že se jedná o efektivní provedení, které vám vydrží svítit velmi dlouho (v závislosti na zakoupených bateriích). LED žárovky ve svíčkách jsou samozřejmě úsporné.

Z čeho je LED lucerna vyrobena?

Lucerny jsou vyrobeny z plastu, výplň je pak zhotovena z průhledného skla.

Kam s ní?

Každá LED lucerna je opatřena ouškem, tudíž si ji můžete nejen postavit, ale také zavěsit. Záleží na vás, jaké vhodné místo pro tuto nádhernou dekoraci vyberete. Krásně vám bude zdobit poličku, komodu, stůl na terase nebo balkóně, vstupní prostory či ji lze jen tak položit na zem, např. do předsíně i jiné místnosti. Tyto lucerny nachází uplatnění také jako pietní doplňky hrobů, kde budou svítit vašim zasnulým.

Užívejte si díky LED lucernám příjemné okamžiky běžného života, ozdobte si jimi byt i zahradu a vychutnejte si romantickou atmosféru, kterou vám poskytnou.

Kompletní nabídku naleznete, jak v našich novinkách: //www.harasim.info/novinky/, tak přímo v kategorii: //www.harasim.info/1965/led-lucerny/

Pozn: Pokud chcete nakoupit za výhodnější velkoobchodní ceny, musíte být u nás zaregistrovaní. Pouze pro přihlášení se Vám velkoobchodní ceny zobrazí!

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno