Nové VELIKONOČNÍ a jarní dekorace v pastelových barvách

Velikonoční pondělí letos vychází na 17.dubna, což je relativně pozdější datum, nicméně to nic nemění na tom, že v našem e-shopu harasim.info již nyní každým dnem přidáváme nové a nové zboží na tyto křesťanské svátky a oslavy jara.

Letošní velikonoce se tradičně ponesou ve veselých barvách, především pak v pastelových odstínech zelené, žluté, modré, růžové, fialové, hnědé apod. Tyto barevné tóny přinesou do každého interiéru radost a živost.

Do kategorie velikonoční dekorace jsme zařadili figurky zvířátek, ať už v keramickém, dřevěném nebo plechovém provedení. Dekorativní zvířátka udělají radost zejména dětem a dají se využít jako ozdoba samostatně nebo poslouží do různých velikonočních aranžmá. Máme varianty na postavení nebo pověšení. Vybírat můžete ze slepiček, kuřátek, zajíčků, oveček, ptáčků a dalších zvířátek.

 

K Velikonocím neodmyslitelně patří velikonoční vajíčka a nechybí ani v našem e-shopu. Najdete u nás různá provedení vajíček, jež využijete na mnohé velikonoční a jarní dekorace. Trendem posledních dvou let jsou vajíčka v přírodním provedení či velmi decentně zdobená, takže i taková pro vás máme.

 

Doporučujeme se podívat do kategorie umělé květiny, kde jsme pro vás připravili nové řezané i hrnkové jarní květiny, jako jsou tulipány, narcisy, krokusy, pomněnky, frézie, pivoňky, modřence, hyacinty, primule či větvičky kvetoucích stromů jabloní, třešní apod. Tyto květiny jsou ideální dekorací do každého bydlení, které oživí, ačkoliv se jedná o umělé provedení.

 

Mezi náš další nový sortiment se řadí originální plechové, dřevěné, plastové květináče, truhlíky, obaly a nádoby. Především plechové květináče nabízíme v jemných pastelových barvách, jež budou spolu s květinami naprosto dokonalou jarní dekorací. Tyto obaly máme v několika tvarech a velikostech, některé modely disponují háky na zavěšení. Dřevěné květináče jsou také k dostání v různých designech. Objevují se na nich originální nápisy. Jedná se o provedení vhodné do venkovsky laděných interiérů a zahrad.

 

Trošku z jiného soudku jsou dekorace, které na první pohled nepůsobí jako jarní sortiment, ale v každém případě se jedná o velice zajímavé zboží, které obohatí svým vzhledem interiéry i exteriéry. Představte si...z moře byly vytaženy nádoby, na jejichž povrchu jsou patrné roky strávené ve vraku ztroskotané lodi. Mořské proudy a samotné moře jim propůjčily velice originální design. Jemná a pórovitá struktura působí na polyresinových dekorativních nádobách jako skutečný korál. Příběh sice smyšlený, nicméně tak by se daly popsat nové vázy, džbány a hrnky z kolekce Kimberly, Kirsten, Lacey a Alvera.

Kompletní nabídku aktuálně přidaného zboží sledujte v sekci Novinky.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno