Nové truhlíky za super ceny!

Jarní sezóna je v plném proudu a počasí již dovoluje práce na zahradě, resp. venku. Již se můžete směle pustit do výsadby truhlíků a květináčů, které lze aktuálně osadit jarními květinami, jako jsou primule, macešky, sedmikrásky apod. Udělejte si veselejší jaro. Pořiďte si nové a cenově výhodné truhlíky, jež zkrášlí vaše okenní parapety, balkony, terasy apod.

Nově jsme do našeho sortimentu zařadili levnější varianty truhlíků. Součástí truhlíků Bratek a Natura jsou podmisky a lze k nim přikoupit také praktické plastové držáky, díky kterým je můžete zavěsit na zábradlí a ploty.

Truhlíky Bratek

Plastový truhlík Bratek je designově ozvláštněn květinovým motivem. Samotný truhlík je lesklý, avšak květinky a podmiska jsou v matném provedení, což tvoří zajímavý kontrast. Máme jej k dispozici ve 3 velikostech:

► 400 mm: jen 53,72 Kč
► 500 mm: jen 68,96 Kč
► 600 mm: jen 94,98 Kč

JEDINEČNÁ AKČNÍ CENA ROKU 2017!!!

Truhlík Bratek je k dostání ve 3 moderních barvách, a to cihlové, mocca a tmavě zelené.

Truhlíky Natura

Plastový truhlík Natura je velice elegantní a decentní. Povrch je matný a provedení je natolik univerzální, že se bude hodit i k vám domů. Také tento truhlík disponuje podmiskou, která je součástí ceny. Máme jej ve 4 velikostech, stačí si vybrat vhodný rozměr:

► 400 mm: jen 69,33 Kč
► 500 mm: jen 81,91 Kč
► 600 mm: jen 125,10 Kč
► 800 mm: jen 154,50 Kč

JEDINEČNÁ AKČNÍ CENA ROKU 2017!!!

Vybírat můžete ze 3 barev, a to moderní bílé, cihlové a antracit.

Závěsný systém

Truhlíky Bratek a Natura je možné nejen postavit, ale také jednoduše zavěsit pomocí praktických plastových držáků. V našem e-shopu je samozřejmě máme a pokud chcete pořídit truhlíky na balkon, určitě si přikupte tyto držáky. Jsou vhodné na různé typy zábradlí a je možné je připevnit přímo do zdi.

► Super cena: jen 77,44 Kč.

Plastové držáky na truhlíky Bratek a Natura jsou ve 3 barevných provedeních - antracit, bílá a cihlová.

Pořiďte si cenově výhodné truhlíky a obklopte se květinami od jara až do podzimu. I zimě nachází uplatnění, a to na vánoční aranžmá. Vzhledem k tomu, že jsou truhlíky plastové, jsou velice odolné a poslouží vám k dekorativním účelům během celého roku. Kompletní nabídku truhlíků naleznete ZDE.

Pozn. Majitelům živnostenského oprávnění doporučujeme registraci v našem e-shopu. Pouze po přihlášení se zobrazí velkoobchodní ceny.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno