Až 64 modelů nových designových nástěnných hodin

Konec roku se pomalu, ale jistě blíží. Vstupte do toho nového s novými hodinami. Hodiny jsou součástí našich domácností, kanceláří, prodejen, kosmetických a kadeřnických salonů, prodejen, zdravotnických zařízení, v podstatě je najdeme téměř v každém interiéru. V současné době se klade stále větší důraz na design i v případě takových samozřejmostí a nezbytností, jakými hodiny jsou. Proto vám s radostí představujeme hned 64 nových nástěnných hodin, jež jsou po estetické stránce velice povedené. Budou nejen praktickým doplňkem, ale také stylová dekorace, která maximálně zútulní každičký interiér.

Většina modelů hodin má klasický kruhový tvar. Jsou laděny spíše do retro, vintage a provence stylů, jež jsou v současné době velice trendy. Motivy na hodinách jsou různorodé. Objevují se na nich levandule, růže, káva, dort, sovičky, auta, Paříž, Praha, ptačí klece a jiné aktuálně využívané a oblíbené prvky. Některé modely jsou střídmější a součástí je jen nápis, jako Home, Love nebo jen jemný vzor. V každém případě jsou všechny hodiny natolik zajímavé, že se stanou nosným prvkem místnosti, do které je pověsíte.

Levandule pro ty, co preferují provence styl

Pro kavárny, cukrárny a milovníky sladkého

Automobilová a dopravní tématika pro správné chlapy

Roztomilé sovičky a ptáčči pro děti i dospělé

Paříž a jiné evropské metropole pro cestovatele

S originálním nápisem pro snílky

...a spousta dalších úžasných hodin v kategorii Hodiny.

Tyto designové modely zaručeně obohatí sortiment vašich bytových doplňků, pakliže provozujete obchod či eshop s dekoracemi. V nabídce máme také originální kalendáře, které stylově sladíte s mnohými novými hodinami.

Doprava zdarma
nad 2000 Kč bez DPH
Vše máme skladem
Ihned k odeslání
97% hodnocení
spokojenosti
Zásilka pod kontrolou
Vždy bezpečně zabaleno